Voor het zetten van een nieuwe set gel nagels bent u bij Medelux aan het juist adres. Voor een speciale gelegenheid of als permanent onderdeel van uw handverzorging geven gelnagels een zeer elegante uitstraling van de handen en accentueren uw vrouwelijkheid op subtiele wijze.

De gereedschappen zijn van superieure kwaliteit, alleen dat is goed genoeg voor uw handverzorging. Met onze electrische vijl met gepatenteerde kopstukken zetten wij gelnagels pijnloos en bovendien zijn luchtbellen vrijwel uitgesloten.

Werking van gel nagels

Door middel van gel die uithard door UV licht kan onze nagelstyliste een kunstnagel aanbrengen op uw natuurlijke nagel. Het is tegenwoordig ook mogelijk de nagel te verlengen door deze alleen uit gel op te bouwen.

Wij kunnen met tips of sjablonen werken om uw nagels te verlengen, het hangt van de kwaliteit van uw natuurlijke nagels af en uw persoonlijke nagel wensen. Bij nagelbijters zullen we bijvoorbeeld met de sjabloon techniek moeten werken

Teennagels French Pedicure met gel

Bij Medelux kunt u nu ook uw teennagels laten verzorgen. Mooie verzorgde french pedicure teennagels. U kunt daarna met een gerust hart uw open schoenen dragen en uw goed verzorgde teennagels laten zien. De french pedicure blijft ongeveer 6 tot 8 weken zitten.

De manicure behandeling met gel: € 30,-
De pedicure behandeling met gel: € 40,-

Omdat gel op teennagels minstens zes tot acht weken houdt, wordt er geen onderscheid gemaakt tussen een eerste behandeling en bijwerking van reeds behandelde teennagels.