Lichaams/algen pakking – figuurcorrectie

Medelux met Medex producten heeft ook een speciale lijn voor lichaamsbehandelingen t.w. Xenymphus Bath & Bodyline. Dit maakt Medelux tot een waar kuuroord.

Xenymphus is een lijn die speciaal gecreëerd is om de zuiverheid en kracht te kunnen ervaren, die men al sinds eeuwen uit de natuur haalt. Een kuur van Xenymphus bevat een schat aan natuurlijke rijkdom: zoutkristallen en algen uit de oceanen tezamen met elementen en specialiteiten, in hoge concentraties, van de bekendste kuuroorden op de wereld.

Xenymphus werkt buitengewoon doeltreffend. Daarbij is veel aandacht besteed aan welbehagen, luxe en geur. Daardoor is een Xenymphus kuur naast goed ook heerlijk en weldadig, zodat u zich weer als herboren voelt.

De Xenymphus Bath & Bodyline producten,samengesteld door het laboratorium van Medex Bio Science Cosmetics, zijn niet goedkoop, maar wel de absolute top. De gebruikte componenten zijn alle van natuurlijke oorsprong, van het hoogste niveau en altijd in hun hoogste concentratie van zuiverheid.

Lichaamspeeling 15-20 minuten

Een lichaamspeeling is aan te bevelen voordat u een pakking ondergaat omdat op deze manier de werkstoffen beter hun werk kunnen doen. De peeling verwijdert de dode huidcellen. Daarnaast draagt een lichaamspeeling bij aan een optimale en gelijkmatige bruining van de huid.

Panyco Wrap (afslankende lichaamspakking) 60 minuten

Panyco Wrap is een afslankende pakking voor lichaam, armen en benen. De vochtafdrijvende eigenschappen van Ocimum Basilicum en de microcirculatie stimulerende werking van het Paardekastanje Extract zorgen voor het vetoplossend effect en vermindering van cellulitis.

Afslankende lichaamspakking (algenpakking) 60 minuten

Diepzee-algen bevatten een grote hoeveelheid mineralen die zorgen voor een verbetering van de doorbloeding en verlevendiging van het weefsel, zodat afvalstoffen via een verbeterde lymfedrainage sneller kunnen worden afgevoerd. Een diepzee-algen pakking werkt daardoor afslankend en verstevigend, heeft een zeer ontspannende werking en verbetert de gehele conditie van het lichaam.

Camphor Wrap (kamferpakking) 60 minuten

Camphor Wrap is bedoeld voor het hele lichaam en is gebaseerd op echte kamfer. Camphor Wrap heeft een verfrissende en desinfecterende werking op de huid en is derhalve ideaal voor de naar vet neigende huid met verstopte poriën. De combinatie van kamfer, algen en mineralen in deze pakking regelt ook de bloedcirculatie, waardoor de pakking ook voor een goede lymfedrainage zorgt. Camphor Wrap is zeer gunstig voor mensen met een eczeem-achtige huid.

Lavendula Wrap (lavendelpakking) 60 minuten

Lavendula Wrap is voornamelijk een ontspannend lichaamsmasker met een verstevigende werking voor de probleemloze huid. Werkt in het bijzonder gunstig bij mensen met gewrichts- en spierpijn.

Limus Wrap (veenpakking) 60 minuten

Limus Wrap wordt vervaardigd met mineralen uit de Drentse veengrond. Goed voor de gewrichten, voor stijve spieren, een strakke huid, een zachte huid, een schonere huid. Limus Wrap: een oer-Nederlandse lichaamspakking.

Breast Wrap (buste pakking) 30 minuten extra bij lichaamspakking ( 30,- )

Breast Wrap is een verstevigende pakking voor de borsten. De combinatie van Citrus Limonum en Eucalyptus Globulus en het vasoconstringerende effect van Aesculus Hippocastanum geeft een verbeterde afvoer van afvalstoffen, waardoor de borsten jong en gezond blijven. Centella Asiatica stimuleert de biosynthese van Collageen en samen met Elastine zorgt dat voor stevigheid en veerkracht.

Figuur correctie 45 minuten ( De slimming body applicator )

Wat is de SLIMMING body wrap (Superior Body Applicator)
De SLIMMING body wrap is een kant-en-klare wrap voor specifieke zones. Deze wrap reduceert de omvang en de cellulite, hydrateert en verstevigt de huid en verbetert de structuur van de huid.

omvangvermindering met de SLIMMING body wrap

En dit alles in slechts 45 minuten!

De SLIMMING body wraps zijn rijk aan actieve ingrediënten. Deze activeren essentiële lichaamsprocessen, bevorderen het vetmetabolisme en stimuleren de afvoer van vetten. De huid absorbeert de ingrediënten dankzij het direct toepassen van de SLIMMING body wrap op de huid. De huid wordt gladder en de omvang zal verminderen. Meteen na de eerste wrap is er al zichtbaar resultaat! Het resultaat is langdurig wanneer er regelmatig een bodywrap wordt aangebracht.

Behandelzones SLIMMING Body Wrap
 • Buik
 • Lovehandles
 • Billen
 • Heupen
 • Binnenkant dijen
 • Bovenarmen
 • Rug

SLIMMING Body Wrap met direct resultaat

Resultaat SLIMMING Body Wrap

 • Figuurcorrectie
 • Cellulite vermindering
 • Huidversteviging
 • Een gladdere huid
 • Een mooiere huid
Gebruik SLIMMING Body Wrap

Snel een paar centimeters in buikomvang kwijt? Draag dan overdag de SLIMMING body wrap gedurende 8 uur op je buikzone. Dit werkt perfect om snel een paar extra centimeters te verliezen. Het resultaat kun je behouden en verbeteren indien je de wraps in kuurvorm toepast en het bijbehorende voedings-advies opvolgt.

body wrap voor figuurcorrectieKuurvorm

De box bestaat uit 5 SLIMMING body wraps. Indien je deze wraps in kuurvorm toepast bereikt je het beste resultaat: omvangvermindering en een mooiere en gladdere huid. Het volgen van een gezond voedingspatroon en het drinken van voldoende water is hierbij een must.

1. Bodywrap 12,-

2. Bodywrap 23,-

3. Bodywrap 34,50

4. Bodywrap 46,-

5. Bodywrap 57,-