Mesotherapie zonder naalden ( vanaf € 66,- )

Mesotherapie door middel van ultrasoon frequentie. Hierdoor zijn geen naalden nodig. Mesotherapie met ultrasoon frequentie is de snelst groeiende esthetische behandeling in de VS en EU. Het is de allernieuwste techniek om medicijnen onder de huid te brengen exact waar ze nodig zijn, zonder gebruik van bijvoorbeeld naalden of een orale toediening. De ultrasoon behandelingen kunnen op esthetisch vlak verschillende problemen oplossen door aminozuren, vitaminen en mineralen onder de huid te brengen precies waar ze nodig zijn. Op die manier worden ze ingesloten in de cellen en opgenomen in het metabolisme.

De behandeling

De ultrasoon behandeling duurt ongeveer een 90 minuten. Naast het hanteren van het toestel en het insluizen van de actieve bestanddelen, wordt er tijd gemaakt om tot rust te komen. Geen prikjes, maar ultrasone golven!
Aangenaam en volledig pijnloos om een fantastische huid te krijgen. De ultrasoon maakt hierbij mogelijk wat eerst ongekend was, namelijk dat het systeem 98% van de actieve ingrediënten van de cocktail in het lichaam kan inbrengen van 1mm tot maximaal 10 cm diep.

Voor wie is de behandeling van toepassing?

De behandeling is voor iedereen geschikt. Het wordt sterk aanbevolen preventief te starten vanaf de leeftijd van 35 jaar en daarna regelmatig te herhalen. Afhankelijk van het huidprobleem wordt een specifieke behandeling gestart. Huidverslapping, rimpelvorming, acne …elk huidprobleem komt in aanmerking.

Hoe wordt de kuur aangeraden?

Voor een piekfijn resultaat worden 6 – 8 behandelingen aanbevolen, 1 maal per week. Maar ook 5 behandelingen leveren al een mooi resultaat op. Om na de kuur uw resultaat maximaal te behouden wordt een onderhoudsbeurt 3 à 4 keer per jaar sterk aangeraden. Ook een eenmalige behandeling is mogelijk, om te stralen vlak voor een speciale gelegenheid. De ultrasone behandelingen worden aangeraden in combinatie met a-Hycid peelings van Medex. (zie fruitzuurpeeling)

Wat zijn de resultaten?

De huid wordt gladder en frisser! Ze krijgt alle bestanddelen die ze nodig heeft om veerkrachtig en evenwichtig te blijven. Bovendien herstelt de vochtbalans van de huid.