Zou u de tijd die u ’s ochtends besteedt aan het bijtekenen van uw wenkbrauwen of eyeliner liever anders benutten? Laat uw wenkbrauwen of ogen pigmenteren en u bent elke dag voorzien van perfect aangebrachte make-up die de hele dag blijft zitten. Of u nu gaat zwemmen, sporten of een plensbui op uw dak krijgt. Uw make-up blijft altijd op zijn plek.

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up is een cosmetische tatouage in de lederhuid. Dit betekent dat de pigmentatie niet zoals een reguliere tatouage voor altijd in de huid blijft zitten, maar op den duur vervaagt. Denk bij cosmetische tatouage aan pigmenteren van de oogleden, wenkbrauwen en het camoufleren van huidaandoeningen zoals littekens en hyperpigmentatie.

Wat is Hairstroke techniek?

De Hairstrokes/Haartjes techniek is een hele speciale techniek die een mooie en “natuurlijke look”geeft aan uw wenkbrauwen.

Er worden als het ware haartjes getekend in de huid met een kleurpigment tussen de bestaande haartjes in, zodat uw wenkbrauwen er “net” even wat mooier van vorm en kleur uitzien, maar toch ook heel natuurlijk.

Hairstrokes of Haartjestechniek heeft niets met haarimplantatie te maken, het is de hand en de kunst van de specialiste die dit toepast bij uw wenkbrauwen wat te maken heeft met ervaring en inzicht in deze techniek.

ACTIEPRIJZEN PERMANENTE MAKE-UP


Permanente make-up

Van

Voor

Nabehandeling

Wenkbrauwen € 170,- € 115,- € 70,-
Wenkbrauwen ( hairstroke ) € 200,- € 130,- € 100,-
Eyeliner boven € 120,- € 80,- € 70,-
Eyeliner onder € 110,- € 71,50 € 70,-
Eyeliner boven en onder € 220,- € 185,- € 120,-
Lipliner € 170,- € 115,- € 70,-
Full lips € 240,- € 205,- € 140,-