Wimper lash extensions ook wel wimper verlenging is een van de snelst groeiende schoonheidsbehandelingen, zowel in Engeland als ook in Nederland.

Lash perfecte semi permanente wimpers verbeteren de natuurlijke wimpers door het plaatsen van een synthetische individuele wimper aan elke natuurlijke wimper met behulp van de beste medische kwaliteits lijm die EU gekeurd is en wordt geleverd met een toegewezen ISO-nummer. Licht, comfortabel, natuurlijk en beschikbaar in verschillende krullen, lengtes en diktes. Lash Perfect wimpers zijn gemaakt van de hoogste kwaliteits materialen en bieden de beste keuze voor uw salon of spa.

Lash perfecte individuele wimper extensies zijn semi permanent en hebben een houdbaarheid van 8-12 weken, afhankelijk van uw natuurlijke wimper groeicyclus. Om langer plezier van je wimper extensions te hebben, raden wij aan deze regelmatig te “refillen” onderhoud elke 2-3 weken. Door deskundige toepassing van een Lash Perfect opgeleide specialist en door het vermijden van het gebruik van op oog olie gebaseerde producten, voelen de wimper extensions zeer natuurlijk, dikke en voller aan. Ga voor de verleidelijke Lash Perfect LOOK!

Nieuwe set 45,-

Refill 2 weken 15,-

Refill 3 weken 20,-

Refill 4 weken 30,-

Verwijderen wimperextensions 10,-